Öjebytoast med kräftstjärtar, västerbottenost, dill, hel kummin, majonäs och en skvätt OP Andersson 189/ hel 325
Hjortcarpaccio med lingon, pepparrot, gravad äggula och kapris 185
Havskräftsoppa med gratinerad havskräfta och Pate à choux 179
Träkolsgrillad gös med potatiskaka och krondills beurre blanc 355
Schnitzel med kaprissmör, rödvinsås serveras med tysk potatissallad/pommes frites 269
Träkolsgrillad entrecôte med kantarellsmör, stekt svamp, rödvinssås och pommes frites 385
Svamprisotto med heta belugalinser och parmesan 295
Kökets burgare med cheddarost, coleslaw och pommes frites 225
Choklad och lingon med fermenterade blåbär 135
Crème Brûlée med rosmarin toppas med grapefruktsorbet 125
Wrångebäcksost ost med närodlad vispad honung och filbrödsflarn 145